Del

Kursus for bestyrelsesmedlemmer 2018

Erhvervsskolernes bestyrelsesforeninger tilbyder kurser i godt bestyrelsesarbejde for medlemmer i erhvervsskolernes bestyrelser.

Professionelt bestyrelsesarbejde er afgørende for sund drift og udvikling af erhvervsskolerne. At deltage i, og lede en professionel bestyrelse, er en kompleks opgave, som man ikke uden videre er klædt på til at varetage.

Derfor tilbyder vi kurser i godt bestyrelsesarbejde, hvor der bliver mulighed for, på en god og koncentreret måde, at få et solidt vidensfundament på plads, og samtidig udveksle erfaringer og udbygge netværk med andre bestyrelsesmedlemmer.

Alle kurser er baseret på dialog, hvor deltagerne vil blive medinddraget i diskussioner, arbejde med cases og forskellige dilemmaer bl.a. i mindre arbejdsgrupper, men også i plenum.

Vi anbefaler, at alle nye bestyrelsesmedlemmer gennemgår både trin 1 og trin 2 kurserne.  

Læs kursusbeskrivelsen her.

Se video fra et tidligere kursus her

Praktiske oplysninger, tilmelding og pris (gælder alle kurser)

​​​​​​​Der vil blive opkrævet et kursusgebyr på 1.900 kr. ex. moms pr. person pr. kursus, som betales via skolen, og dækker bl.a. udgifter til kursussted, kursusmateriale og forplejning. Kursusmaterialerne vil være elektronisk tilgængelige.

Tilmeldingen er bindende 30 dage før kursets afholdelsesdato.

Holdstørrelsen vil generelt være på ca. 25 til 50 deltagere pr. kursus. Kurserne gennemføres ved tilmeldinger på mindst 25 deltagere pr. kursus. Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved for få tilmeldte.

Yderligere information kan indhentes via Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier på telefon: 333 77 888.

Kurset for bestyrelsesmedlemmer til erhvervsskolernes bestyrelser er udviklet af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, og gennemføres i et samarbejde mellem Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier - Bestyrelserne, B-SOSU og Undervisningsministeriet.

  • Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K