Del

Bæredygtig strategi på HANSENBERG

FN´s verdensmål er på den strategiske dagsorden på ca. 25 % af DEG´s medlemsskoler og endnu flere har planer om det i fremtiden, viser en undersøgelse fra DEG. 

På HANSENBERG har vi arbejdet med verdensmålene siden 2016. Vi har bl.a. fokus på at optimere vores affaldshåndtering og energiforbrug, og vi har på vores landbrugsafdeling iværksat omlægning til økologisk mælkeproduktion. Vi har desuden opnået grønt flag fra friluftrådet via en række initiativer, fx en bæredygtighedsdag for vores grundforløbselever. 

Bæredygtighed er et tema, der giver mening på tværs af skolen uanset uddannelsesretning. Vi er stolte over, at vores elever får indsigt i bæredygtige løsninger, en viden som vi håber, de vil udnytte og bygge videre på i deres fremtidige karriere. 

Arbejdet med verdensmålene vil fortsætte i de kommende år her hos os. I en hverdag der byder på mange forandringer, er det en fordel for organisationen at have et strategisk mål, der er genkendeligt fra år til år, men som samtidig kan tones, så indsatsen bevarer sin aktualitet.

Morten Kaj Hansen, Direktør på HANSENBERG.

Læs HANSENBERG’s bæredygtighedsstrategi  

Se bæredygtighedsstrategien foldet ud til undervisningsforløb 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K