Del

Årets Offentlige Bestyrelseskonference: Find vej i megatrends

Danske Erhvervsskoler er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference sammen med de ti bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer, som også indgår i netværk om tidsskriftet Dagens Dagsorden. Konferencen er den 26. oktober 2016.

Vi har på Årets Offentlige Bestyrelseskonference valgt at sætte fokus på det helt fundamentale grundlag for udvikling af kultur- og uddannelsesinstitutioner samt forsynings- og infrastrukturvirksomheder. Både fordi det er et højaktuelt emne, vi alle skal forholde os til, og fordi et svigt ikke ”kun” går ud over virksomhederne; det vil også sætte selve bestyrelsesmodellen under pres. 

Sammen ser vi konturerne af fremtidens udfordringer

Om formiddagen er vi sammen i plenum. Her tænder vi både det lange lys for at se konturerne af fremtidens udfordringer, og vi blænder ned, så vi kan se, hvordan vi skal prioritere i dag, for at blive klar til fremtidens udfordringer.

Vi arbejder sektorvist med at finde løsningerne

Om eftermiddagen deler vi os i tre sektoropdelte workshops:

• Uddannelse
• Kultur
• Forsyning og infrastruktur.

Her fokuserer vi på den enkelte sektors udfordringer for at få en større forståelse af den kompleksitet, der møder os, og i fællesskab drøfter og inspirerer vi hinanden til, at vi konstruktivt kan forberede vores institution eller virksomhed til den usikre fremtid. 

Deltag flere og få større udbytte til rabatpris

Deltager I flere – eventuelt med repræsentanter for såvel ejere som direktion og bestyrelse – får I en fælles platform til konstruktivt at få magtrends integreret i den strategiske udvikling af jeres virksomhed eller institution. Rabatten består i, at hver femte tilmeldte fra hver virksomhed eller institution deltager gratis.

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen "Årets Offentlige Bestyrelse" til den bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats.
Vi åbner nominering umiddelbart efter sommerferien.

Konferencen afholdes på IDA Mødecenter • Kalvebod Brygge 31-33 • København • 26. oktober fra 9.00-16.00.

Læs mere om konferencen, hent konferenceprogrammet og se, hvordan du tilmelder dig her.

 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K