Del

Erasmus+: Tilskud til europæisk samarbejde for erhvervsuddannelser

Erhvervsskoler og andre aktører med interesse for erhvervsuddannelsessektoren har mulighed for at søge tilskud til europæisk samarbejde gennem EU´s uddannelsesprogram Erasmus+ ved ansøgningsfristen til strategiske partnerskaber den 29. marts 2017.

Et Erasmus+ strategisk partnerskab giver mulighed for at søge tilskud til mange forskellige typer af projekter, hvor man kan udveksle god praksis og udvikle materialer og metoder med organisationer i andre europæiske lande. Viden Djurs har benyttet sig af Erasmus+ programmet til udvikling af skolens iværksættermiljø inden for spiludvikling.

Læs om deres erfaringer i artiklen her.

Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder skriveseminar 6. februar 2017 for projektkoordinatorer, der vil søge tilskud til strategiske partnerskaber på erhvervsuddannelsesområdet.

Skriveseminaret har til formål at hjælpe og guide ansøgere i udarbejdelsen af en projektansøgning til et Erasmus+ strategisk partnerskab. På seminaret vil ansøgningsskemaet og vurderingskriterierne blive gennemgået. Der vil være gode råd til, hvad der er vigtigt at inddrage i ansøgningen og eksempler på tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Tilmelding til skriveseminar den 6. februar 2017 findes her.

  • Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K