Del

TEC er i gang

På TEC er man i fuld gang med forberedelserne til at arbejde med Udsynsforums fire kompetencer. Det er ”work in progress”, fortæller Morten Emborg, vicedirektør på TEC.

- Vi har udarbejdet en digital strategi på TEC. Og i den står der, at vi skal bevæge os fra kun at undervise i de sædvanlige meget fagspecifikke fag til at sikre, at vores elever også udstyres med mere generiske kompetencer, som fx at kunne kode og afkode digitalt, fortæller Morten Emborg, vicedirektør på TEC. Indledningsvis er TEC gået i dialog med de lokale uddannelsesudvalg for automekaniker-området og for flymekanikerne for konkret at finde ud af, hvordan og hvad eleverne skal undervises i.

- Vi er i dialog omkring, hvordan vi sikrer, at de elever, der er færdige om 4 år, har en anden og bredere kompetenceprofil, end dem vi uddannede i går. Alle er meget positive og enige om, at det ér vejen frem, når vores elever skal være klar til kravene på det fremtidige arbejdsmarked. Lærerne har også taget godt i mod arbejdet også selv om det for mange af dem kommer til at kræve, at de selv kompetenceudvikles.

- Vi tager et skridt ad gangen. Det er spændende, og det er ”work in progress”, siger Morten Emborg.

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K