Del

Årets Offentlige Bestyrelseskonference

Kom med til Årets Offentlige Bestyrelseskonference 6. november 2018,” Effektiviseringspres udfordrer bestyrelsernes ledelsesrum”

DEG-B er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference sammen med vores kolleger i andre bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer.

Konferencen forventes at give os viden om og inspiration til, hvordan vores bestyrelser skaber ledelsesrum til at sætte udviklingsdagsordenen på et bagtæppe af ressourceknaphed, demografiske udfordringer, investeringsloft, etc.

Kravet om, at bestyrelserne i denne bestyrelsesperiode træffer de vanskelige strategiske beslutninger, har aldrig været større.

Hent konferenceprogram og tilmeld dig her 

Plenum: Når den centrale styringstankegang møder de reelle udfordringer

Formiddagens højdepunkt bliver en paneldebat mellem Allan Søgaard Larsen, Nina Smith, Anders Eldrup og Lisbeth Knudsen om muligheder for at skabe et ledelsesrum for bestyrelserne til at skabe udvikling af institutioner og selskaber inden for den økonomiske ramme fastsat af regering og folketing.

Afsættet for debatten er forudgående oplæg fra paneldeltagerne. Her spejler de deres personlige oplevelser fra formandsstolen i et gymnasium, en forsyningsvirksomhed og det Kgl. Teater i de styringstanker, der er født på universitetet, i departementet og et disrupted marked.

Løsninger sektorvist

Eftermiddagen byder på tre sektoropdelte workshops: Uddannelse; Kultur; Forsyning og infrastruktur.

Større ledelsesrum til offentlige bestyrelser

Efter uddeling af prisen Årets Offentlige Bestyrelse får vi et friskt pust fra universitetsverdenen. Vi har nemlig udskrevet en prisopgave for studerende med overskriften ”Større ledelsesrum til offentlige bestyrelser”. Vinderen præsenterer sit bud, inden vi går hjem.

Håber vi ses den 6. november

Årets Offentlige Bestyrelseskonferencen afholdes 6. november fra 9.00-16.00 på Scandic Sydhavnen • Sydhavns Plads 15 • 2450 København

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K