Del

”Absolut relevant at ta’ på bestyrelseskursus, gerne flere kolleger sammen”

Poul Søe Jeppesen, formand for SOSU-Randers, har netop deltaget i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers bestyrelseskursus trin 2 om strategi.

 - Vi var fem kolleger fra skolen, der tog af sted sammen – vores direktør, 2 medarbejderrepræsentanter, en eksternt udpeget og jeg selv som formand. Vi var både erfarne og nye bestyrelsesmedlemmer, og det var en rigtig god og lærerig oplevelse at være på kursus sammen. Nu har vi fælles erfaringer og referenceramme at arbejde ud fra. - Det var absolut relevant, fortæller Poul Søe Jeppesen.

Kurset om strategi var en fortsættelse af trin 1-kurset, og henvendte sig til alle bestyrelsesmedlemmer på erhvervsskolerne, både nye og erfarne.

- Målet med kurset var at sætte deltagerne i stand til at tage aktiv del i erhvervsskolens strategiarbejde. Kursisterne arbejdede med relevante cases undervejs – ligesom der var mulighed for networking og erfaringsudveksling kursisterne imellem, siger Thomas Kurz Ankersen, chefkonsulent i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har fokus på at støtte udviklingen af professionel bestyrelsesadfærd på alle medlemsinstitutioner og vil løbende tilbyde medlemmer kurser i godt bestyrelsesarbejde.

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K