Del

Tilbud om workshops for elever om EU-valg 26. maj

Hjælp dine elever med at blive stærkere til at tage stilling til vores fælles europæiske fremtid og EU's rolle inden EU-valget den 26. maj.

Underviser du, eller er du elev på en erhvervs- produktions- eller landbrugsskole? Så kan du hjælpe dine elever og klassekammerater på vej  i spørgsmålet om at blive klar til at stemme til EU-valget den 26. maj 2019.

Kom og vær med, når Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), LO Ungdom og initiativet Vi Vil Europa holder workshops om fremtidens EU.

Den 26. maj er EU-valgdag. Her skal vi vælge 14 politikere til Europa-Parlamentet. Men hvordan skal EU se ud i fremtiden, og hvilke udfordringer skal vi arbejde for at løse? Lad os tage debatten!

Du kan se mere og tilmelde dig via dette link: https://vivileuropa.dk/erhvervsskoler/

Gennem interaktive aktiviteter og debat afholder vi temadage og workshops rundt på de danske erhvervs- og produktionsskoler. Vi kommer til at diskutere emner som er tæt på erhvervs- og produktionsskoleelevernes hverdag. F.eks. er fremtidens arbejdsmarked, sociale medier, fake news og globalisering bare nogle af de områder, hvor EU spiller en central rolle. Men hvilket EU vil vi have? Og hvordan ser fremtidens europæiske arbejdsmarked ud?

Tilmeld din skole
Tilmeld din skole til en 3 timers dag med debat og undervisning gennem leg. Elevernes ønsker til det europæiske samarbejde bliver overleveret til politikere i både Folketinget og Europa-Parlamentet, så det er en unik chance for at kommunikere direkte med dem, der tager beslutningerne.

Dagen er tilrettelagt af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og udført af Vi Vil Europa. Vi står for indholdet og er klar til at besøge jeres skole i marts og april 2019

Vi Vil Europa er startet af Europabevægelsen, LO Ungdom og et stort netværk af politiske partier og organisationer.

 

Er du interesseret i at høre mere, så ring til Søren Warthoe på 31318476 eller skriv til soren@remove-this.vivileuropa.dk

 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K