Del

Årets efteruddannelsespris 2018

Årets efteruddannelsespris 2018 blev vundet af vinduesproducenten Idealcombi fra Hurup.  Idealkombi har arbejdet systematisk med efteruddannelse med brug af både almene og fagfaglige kurser. 


Idelacombi blev fejret på DEG´s årsmøde 15. Maj 2019, med middag og prisuddeling.

Mikael Kaas-Andersen (tv), holdt prisuddelingstalen og fremhævede blandt andet, at virksomhedens efteruddannelsesindsats viser, hvordan virksomheden i særlig grad arbejder systematisk og strategisk med opkvalificering af medarbejderne. Der blev desuden lagt særlig vægt på, at den systematiske indsats, at det er sket i et tæt samarbejde med den lokaler erhvervsskole og HF og VUC og at det både handler om almene og erhvervsrettede kompetencer.

De to andenpladser gik til henholdsvis gartnerivirksomheden Rosa Danica i Odense og truckproducenten FLK Cabin i Toftlund, der begge blev fejret på de lokale skole. Fælles for de tre nominerede virksomheder er, at de alle arbejder særdeles systematisk med at efter- og videreuddanne deres både ufaglærte og faglærte ansatte. 

Udover æren har alle 3 virksomheder vundet dels naturligvis et diplom, men også et flot litografi af billedkunstner VILMANTAS MARCINKEVICIUS.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier ønsker alle de tre prisvindere et stort tillykke med prisen.
 

Foto fra overrækkelse af efteruddannelsesprisen til Rosa Danica

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K