Del

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2. oktober

Kom med til bestyrelseskonferencen "Bestyrelsens strategiske fodaftryk" og få nye input til strategiarbejdet og samarbejdet med ledelsen.

Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne  er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference ”Bestyrelsens strategiske fodaftryk”.

Afsættet er en opstart af den nye bestyrelsesperiode. Kom og få ny viden og inspiration til strategilægning og opfølgning med fokus på de værdiskabende samarbejdsrelationer mellem bestyrelsen og ledelsen i strategiarbejdet.

Om formiddagen vil der være tværgående oplæg fra ind- og udland med spørgsmål og debat for alle deltagere. Efter frokost går man ud i workshops, hvor der stilles skarpt på strategilægning og opfølgning i de enkelte sektorer.

I vores workshop vil rektor Stefan Hermann, Metropol; bestyrelsesformand Bolette Christensen samt rektor Karl-Henrik Jørgensen Greve Gymnasium og bestyrelsesformand Peter Zinck, Tietgen, give inspirerende oplæg om, hvordan vi kan håndtere den skærpede konkurrence fremover, og hvordan bestyrelse og ledelse bedst muligt lægger strategi sammen, -  og sidst men ikke mindst, hvordan strategien bliver omsat til praktisk hverdag.

Konferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia 2. oktober fra 9.00-16.00.

Læs mere om konferencen, se programmet  og tilmeld dig her. 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K