Del

SPORTMASTER imponerede over hhx-elever

SPORTMASTER var årets case ved DM i Erhvervscase og har således været omdrejningspunkt for hhx-elever over hele landet, der har analyseret deres udfordringer og lagt nye markedsførings- og salgsstrategier for dem.

De fem bedste hhx-hold havnede i finalen, hvor de alle imponerede sportstøjskædens HR-chef.

-Der er ikke én af de idéer, vi har fået fremlagt i dag, som vi ikke vil gå hjem og arbejde videre med på en eller anden måde. Alle finalehold har givet os noget at tænke over. Sådan lød det fra Anne Marie Kudahl, HR-chef i SPORTMASTER, da DM i Erhvervscase 2017 netop var overstået.

3D-scannere og webshop

SPORTMASTER har været årets erhvervscase og dermed omdrejningspunktet ved både skolemesterskaber, regionale mesterskaber og til sidst DM – og det er der kommet mange spændende idéer til markedsførings- og salgsstrategier ud af. Alt fra 3D-scannere i butikkerne, markedsføring af egne labels ved indsamling af brugt tøj, en ny tøjkollektion til gamere og ny app med webshop og spil var nogle af de forslag, der kom på bordet ved finalen.

- Det er et imponerende stykke arbejde, de unge har lavet. Det er virkelig gennemarbejdet med mange nye tanker og idéer. Og så er eleverne meget dygtige til at fremlægge og sælge deres idéer. Mange af tingene har vi selv tænkt på, men er ikke kommet videre med – det har vi fået ny inspiration til nu, sagde Anne Marie Kudahl.

Lejlighed til at profilere sig

Hun synes, det har været meget givende at være årets erhvervscase og har ikke fortrudt, de gik ind i samarbejdet med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og Dansk Erhverv, der står bag DM i Teknologi og Erhvervscase.

- At man får lov til at bidrage til de unges uddannelse er det hele værd. Samtidig får vi jo også givet et indtryk af, hvem vi er som arbejdsplads og brand. Det har været en lejlighed til at profilere, hvor langt vi faktisk er i forhold til omnichannel og innovation, forklarede Anne Marie Kudahl.

 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K