Del
 | Nyhed

Årets Offentlige Bestyrelser 2020

Aarhus Business College er ”best in class” 2020

Skolens bestyrelse er kåret som den bedste inden for uddannelsesområdet og fik en flot andenplads i konkurrencen om at blive årets offentlige bestyrelse 2020. Stort tillykke til Aarhus Business College.

Aarhus Business College er kåret som ”best in class” indenfor uddannelsesområdet ved årets offentlige bestyrelseskonference. Konferencen afvikles hvert år og er et samarbejde mellem Dagens Dagsorden og Horten, BDO og Pluss. Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser er et netværk for bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer for offentlige bestyrelser. Netværket samler og formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere. Konferencen skaber rum for at hylde de offentlige bestyrelser, som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre.

I uddannelsessektoren stod finalen mellem Aarhus Business College, Horsens Gymnasium og HF og Tradium, og det var altså Aarhus Business College der i år blev ”best in class” på uddannelsesområdet. Aarhus Business College er frontløber på mange initiativer og i kåringen blev der lagt særlig vægt på skolens samarbejdsevner på både lokalt og nationalt niveau. Bestyrelsen roses for deres ekstraordinære arbejde i forbindelse med den store og komplekse fusion med Handelsfagskolen i 2019 og står derfor også som et stærkt forbillede for de mange institutioner, der i de kommende år kan komme til at stå over for lignende fusioner.

”Bestyrelsen har sat retning i en ny og kompleks hverdag, hvor omstilling til digitale løsninger er mere afgørende end nogensinde for en uddannelsesinstitution” skriver Dagens Dagsorden i forbindelse med kåringerne.

Bestyrelsesformand på Aarhus Business College, Karina Boldsen, er naturligvis både stolt og glad for kåringen. Karina Boldsen har været formand for bestyrelsen gennem 10 år, og kunne på vegne af den samlede bestyrelse modtage den eftertragtede pris.

”Det glæder mig, at vi med prisen har fået national anerkendelse for den retning, vi har sat for Aarhus Business College,” siger Karina Boldsen.

Aarhus Business College har I 154 år været den merkantile erhvervsskole i Aarhus og i de tilstødende kommuner. Siden 2019, da skolen fusionerede med Handelsfagsskolen, har institutionen været landsdækkende inden for de merkantile hovedforløb. Der går ca. 16.000 unge og voksne på Aarhus Business College. Den største aktivitet er Aarhus Handelsgymnasium, der med knap 2.000 elever er det største gymnasium i Aarhus.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K