Del
 | Nyhed

DE bakker op om Mangfoldighedscharter

Danske Erhvervsskoler har underskrevet Københavns Mangfoldighedscharter.

Københavns Mangfoldighedscharter samler virksomheder, foreninger og organisationer på tværs af byen for at gøre København til den mest inkluderende storby i Europa i 2015. Når vi har skrevet under, er det fordi vi siger ja til, at:

·         Forskellighed er en styrke

·         Alle skal have mulighed for at være med

·         Medborgerskab er alles ansvar

Desuden arbejder vi for at gøre mangfoldighed til en praksis her hos os, vi bidrager til at mangfoldighed opfattes som et plus i medierne og vi støtter op om initiativer, der fremmer mangfoldighed og inklusion, og som bekæmper diskrimination i København.


Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler, sidder i Københavns Mangfoldighedsboard, sammen med direktører for Microsoft, Dansk Industri og Better Place, hvor de drøfter hvordan mangfoldigheden kan bidrage med gode ideer og omsættes til vækst for København.

Københavns Mangfoldighedscharter og Københavns Mangfoldighedsboard er en del af Bland dig i byen-programmet. Og vores deltagelse giver os adgang til værdifulde erfaringer og forskningsbaseret viden og rådgivning om mangfoldighed.

Bland dig i byen byder bl.a. på

·         INNOVÆKST via mangfoldighed, hvor eksterne innovationskonsulenter rådgiver ledelsen i københavnske 50+ virksomheder i at omsætte mangfoldighed til innovation og vækst.

·         OPEN ARMS konceptet, hvor Henrik Meng og Fucking Flink motiverer til en åben service med begejstring, og aktivisme i serviceorganisationer i København.

·         Mangfoldighed i SMV’er, som er en møderække om konkrete erfaringer med mangfoldighed og next practice for SMV’er i rekruttering og konkurrencefordele.

·         Copenhagen Host Program, der matcher nyankomne med frivillige erhvervsmentorer og sociale værter for en mere inkluderende velkomst til København for udlændinge og expats.

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K