Del
 | Pressemeddelelse

De tre nominerede til Årets Læreplads 2016 er valgt

Konkurrencen Årets Læreplads 2016 er fortsat meget populær blandt eleverne på erhvervsuddannelserne. 359 elever og lærlinge fordelt på 26 erhvervsskoler har valgt at indstille deres praktikplads til Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier i år.

Priskomiteen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har netop nomineret de tre arbejdspladser, som er indstillet til at blive Årets Læreplads 2016. Den 17. november afsløres det i København, hvem der bliver kåret som Årets Læreplads.

De tre nominerede er:

- Capinplant i Haarby, indstillet af EUX-smed-elev Simon Grau Thomsen, som tager sit hovedforløb på Syddansk Erhvervsskole.

- Jyndbjerg Møbelsnedkeri i Bjerringbro, indstillet af maskinsnedker-elev Rasmus Schwartz, som tager sit hovedforløb på Skive Tekniske Skole.

- Thermo Fisher Scientific i Roskilde, indstillet af kontorelev Malene Ruff, som tager sit hovedforløb på Roskilde Handelsskole.

De tre nominerede har fået direkte besked via hovedforløbsskolen, som bedes kontaktet for yderligere oplysninger om de tre virksomheder.

Yderligere information om Årets Læreplads kan findes på www.aaretslaereplads.dk

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K