Del
 | Pressemeddelelse

De tre nominerede til Årets Læreplads 2017 er valgt

392 elever og lærlinge har i år valgt at indstille deres praktikplads til konkurrencen Årets Læreplads 2017, som arrangeres af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier. Elever og lærlinge er fordelt på 22 erhvervsskoler over hele Danmark. Priskomiteen har netop nomineret de tre virksomheder, som er indstillet til den endelige kåring den 23. november i København.

De tre nominerede er:

1. Au2fix i Østermarie, indstillet af mekanikerlærling Aleksandra Andersen, som tager sit hovedforløb på Campus Bornholm.

2. Grundfos i Bjerringbro, indstillet af automatikteknikerlærling Eli Bjørn Vinther og industriteknikerlærling Jeppe Brønd, som begge tager deres hovedforløb på Mercantec.

3. Meny Aalborg, indstillet af 6 gourmetslagter-lærlinge – Palle, Micaela, David, Rikke, Frederik og Karoline, som tager deres hovedforløb på Tech College i Aalborg.

De tre nominerede får direkte besked via hovedforløbsskolen, som bedes kontaktet for yderligere oplysninger om de tre virksomheder.

Yderligere information om Årets Læreplads kan findes på www.aaretslaereplads.dk og ved henvendelse til pressechef, Dorte Skovgaard Wihre, dsw@remove-this.deg.dk

 

 

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K