Del
 | Nyhed

DM i Skills blev hædret sammen med de andre praktikplads-prismodtagere

 

De var der næsten alle sammen, de mange prismodtagere, der det seneste år er blevet belønnet med Bjørn Nørgaards 10 kilo tunge bronzestatuette - herunder Ulla Groth, der er projektleder i SkillsDenmark:


Alle modtagere af PraktikPladsPrisen

Se video af støbeprocessen her

 Stor respekt

- Hvornår blev det fint ikke at lave noget?, spurgte Bjørn Nørgaard retorisk i sin videohilsen til skaren og fortsatte:

- Der sker noget meget specielt, når ånden og hånden arbejder sammen. Så stort tillykke til jer og stor respekt herfra, kom det anerkendende fra den legendariske kunstner.

Se videohilsen fra Bjørn Nørgaard


Blandt talerne var også CEO i Dansk Design Center (tv.) Nille Juul-Sørensen og Direktør i Randers Tandhjulsfabrik, Søren Fischer. Nille forklarede, hvor uvurderlig håndværkere er i designprocessen. For Søren Tandhjul, som han også kaldes, er modtagelsen af PraktikPladsPrisen "større end at jeg blev ridder af Dannebrog".


Virksomheder løser kæmpe opgave

Undervisningsminister Christine Antorini har gjort tilstrækkelige praktikpladser til en af sine kerneopgaver. Det skortede heller ikke på opfordringer til at fortsætte det gode arbejde for at øge og fastholde praktikpladser:

- At have unge mennesker i praktik stiller ikke kun krav til den unge. Det stiller også krav til virksomhederne. Ligesom når man bliver forælder, skal man sørge for masser af opmærksomhed og tålmod. Det er en kæmpe opgave, som I løser. Det skal I have en stor tak for, lød roserne fra Undervisningsminister Christine Antorini.


Undervisningsminister Christine Antorini (th.) beundrer Thorkild E. Jensens PraktikPladsPris

 

Se videokavalkade over prismodtagere her

Der er blevet uddelt i alt 50 PraktikPladsPriser til initiativer over hele landet. Initiativerne dækker over alt lige fra et mangeårigt politisk engagement i uddannelser, til lektiehjælp, oplysningskampagne og udvikling af nye uddannelser til virksomheder, der ser uddannelse som deres bidrag til samfundet og systematisk praktikpladsopsøgende arbejde.
 

Kilde : Industriens uddannelser 29/06/2012


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K