Del
 | Nyhed

DM i Skills er skudt i gang

En teltby har rejst sig ved NRGI Park & Arena på Stadion Allé i Aarhus. Her skal deltagerne ved DM i Skills vise deres kunnen, og de besøgende kan forvente at blive imponeret over både form og indhold.
Følg DM I Skills live her.


Af Annika Yderstræde
32 oliefyr er netop blevet kranet, som Hanne Marklund udtrykker det. Hun er projektleder for DM i Skills i Aarhus Kommune og har været med hele vejen fra de første spadestik til nu, hvor NRGI Park & Arena og dens nyfødte teltby tager imod 200 af landets dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne og tusindvis af besøgende.

Telte føles som et hus

Alle hallerne i NRGI Park og Arena er i brug til DM i Skills, og derudover er der 12.000 kvadratmeter telte på løbebanen, stadion og på p-pladsen ved skoven og på pladsen foran stadion. Og publikum kan godt glæde sig.

- De besøgende kan forvente et imponerende syn og en overraskende anvendelse af telte, siger Hanne Marklund og forklarer, at det faktisk er ligesom at gå i et hus, når man går i teltene.

Passionerede elever

NRGI Park og Arena er først og fremmest fuld af passionerede og dygtige elever fra erhvervsuddannelserne. Der er studievejledning, rundvisninger foretaget af elever, mulighed for at prøve et fag, en hæsblæsende Skills Stafet og et tv-studie styret af et filmprojekt fra Gjellerup. Derudover er der helt udsolgt af de i alt 50 stande, hvor fx private virksomheder, uddannelsesinstitutioner og forskellige foreninger er til stede. Kort fortalt er der en unik mulighed for at få et spændende indblik i erhvervsuddannelserne og opleve stolte håndværk i aktion.

Selv er Hanne Marklund også spændt på at se det færdige resultat af mange måneders arbejde.

- Jeg har glædet mig utroligt meget til at se det færdige resultat. Til at se alle de kvadratmeter på papiret foldet ud med masser af godt håndværk og mange besøgende.

På DM i Skills - Aarhus Kommune i NRGI Park & Arenas side på facebook kan man se billeder fra opbygningen af teltbyen. Klik her.

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K