Del
 | Nyhed

Kender du et godt praktikplads-initiativ?

(Med tilladelse fra Industriens Uddannelser; www.industriensuddannelser.dk/aktuelt/6335.html?nav=rel)

De 50 bedste blandt de indstillede initiativer vil blive præmieret med en pris udformet af Bjørn Nørgaard, som overrækkes af de Regionale Industripolitiske Udvalg. Kandidater kan indstilles fra august 2010 og frem til primo januar 2011.

Alle kan indstille en kandidat, så hvis du kender til et godt initiativ, der medvirker til at sikre praktikpladser på industriens område og dermed bidrager til at unge får en erhvervsuddannelse, så er det nu, du skal indsende indstillingen!

Kandidater til prisen kan være personer, der gør noget særligt for at støtte unge i at tage en erhvervsuddannelse. Måske har kandidaten været en god læremester, været med til at sikre et godt praktikforløb eller stillet sig til rådighed som mentor og derved på det sociale plan været en særlig støtte for erhvervsuddannelseseleverne.

Kandidaten kan også være en virksomhed, der for eksempel har fastholdt sine praktikpladser trods hårde tider eller etableret helt nye muligheder for tage elever.

Der kan også være en skole eller personer tilknyttet en skole, der på en anerkendelsesværdig måde arbejder for at forbedre praktikplads-situationen på industriens område. Eller der kan være tale om en helt tredje form for praktikpladsfremmende aktivitet. 

Du kan indstillle en kandidat til prisen ved at udfylde dette skema.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K