Del
 | Pressemeddelelse

Midtvask blev Årets Læreplads 2015

Midtvask i Aarhus blev i dag kåret som Årets Læreplads 2015 af Danske Erhvervsskoler-Lederne. Det foregik ved en reception i København, hvor virksomheden overrakt diplom og Årets læreplads-statuetten.

Industrioperatør-elev Søren Ilsø Jensen havde indstillet sin læreplads. Han går i skole på Tradium i Randers. I begrundelsen for valget af Midtvask hedder det bl.a.:

”En arbejdsplads med stor faglig og social bevidsthed, som sætter klare og tydelige mål for eleverne. Midtvask påtager sig en stor og vigtig uddannelsesopgave.”

Prisen blev overrakt af sidste års vinder af Årets Læreplads, Føtex i Svendborgs varehuschef Allan Mariager sammen med Terne Hansen, som sidste år havde indstillet sin læreplads.

Midtvask var repræsenteret af vaskerichef Pernille Lundvang, teamleder Dorte Jensen, serviceleder Carsten Olsen og naturligvis elev Søren Ilsø Jensen.

De to øvrige nominerede var tandlæge Lars-Henrik Gaardhøje i Vordingborg og PLR Production i Nordborg. Tandlæge Lars-Henrik Gaardhøje var indstillet af Ditte Nymand Bruun, som er tandklinikassistent-elev og går på EUC Sjælland. Priskomiteens begrundelse for nominering var bl.a.:

”De vil give et ungt menneske en chance! Det er en virksomhed, som vil gøre en forskel og vægter at eleven skal lære og sætter fagligheden højt.”

Fra tandlægeklinikken deltog tandlæge Lars-Henrik Gaardhøje, tandplejer Adeline Nielsen, klinikassistent Bente Pedersen og klinikassistent Käthe Hvidberg og elev Ditte Nymand Bruun. PLR Production var indstillet af industriteknikerelev Grzegorz Leonhard, som går i skole på EUC Syd. Her var priskomiteens begrundelse bl.a.:

”En arbejdsplads, der yder faglig og personlig opbakning til sin lærling. Det giver mulighed for at opbygge faglig stolthed og høste anerkendelse for innovative løsninger.”

Fra PLR Production deltog direktør Hans Jørgen Bladt og administrationsansvarlig Tove Bladt sammen med elev Grzegorz Leonhard. I alt 28 erhvervsskoler havde indstillet en kandidat og de havde tilsammen modtaget 567 indstillinger fra elever, der ville prise deres læreplads.

Download foto af vinderne fra Midtvask her

Download fotos af de to vindere af 2.pladserne:
Tandlægeklinikken v. Lars Henrik Gaardhøje
PLR Production

Læs mere på www.aaretslaereplads.dk 

Yderligere oplysninger hos pressechef Dorte Skovgaard Wihre, Danske Erhvervsskoler, mobil 30524550.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K