Del
 | Pressemeddelelse

Niels Brocks bestyrelse hædret med fornem pris

Niels Brocks bestyrelse har netop vundet prisen som årets offentlige bestyrelse for uddannelses- og forskningsområdet. Det er andet år i træk, at prisen går til en bestyrelse for en erhvervsskole.

Prisen, der uddeles af Forum for Offentlige Bestyrelser, gik i år til Niels Brock for bestyrelsens internationale visioner og for arbejdet med at omstille Niels Brock til at blive en mere digital institution i både undervisningen og i administrationen.

I begrundelsen for valget af Niels Brocks bestyrelse til prisen lød det blandt andet:

”Niels Brock er tildelt prisen som ”Årets Offentlige Bestyrelse 2014”. Det sker med baggrund i, at Niels Brock har etableret en governance-struktur og agerer bestyrelsesmæssigt på en måde, som bør sætte standard for bestyrelsesarbejdet i hele sektoren.”

Bestyrelsesformand Ernst Lykke Nielsen, administrerende direktør i Bording Data og bestyrelsesmedlem Tina Thomsen, HR-direktør i Synoptik, var til stede ved overrækkelsen.

-Prisen bekræfter os i, at vi arbejder rigtigt og professionelt i bestyrelsen. Vi bruger værktøjer, som man kender fra store private virksomheder og arbejder strategisk med skolens udvikling. Men prisen er også et kæmpe skulderklap til resten af organisationen. Hvis ikke vores strategi og de initiativer, vi sætter i gang i bestyrelsen bliver fuldt op i det daglige af ledelse og medarbejdere, så ville det kun være ord på papir. Sådan er det ikke på Niels Brock, og det er nok hovedårsagen til, at vi vandt. Så prisen som årets offentlige bestyrelse på uddannelsesområdet er i virkeligheden til hele organisationen,siger en glad og stolt Ernst Lykke Nielsen.

På billedet her ses Ernst Lykke Nielsen og Tina Thomsen ved prisoverrækkelsen. 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K