Del
 | Pressemeddelelse

Nu går startskuddet til DM i Teknologi og Erhvervscase 2016

Innovation og forretningstalent er i højsædet, når Danske Erhvervsskoler udfordrer gymnasieelever fra handelsgymnasiet og det tekniske gymnasium ved DM i Teknologi og Erhvervscase 2016.

Det er 5. gang, at Danske Erhvervsskoler afholder danmarksmesterskabet, hvor elever på de erhvervsrettede gymnasieuddannelser dyster om at blive landets bedste produktudviklere og markedsstrateger.

Konkurrencen afspejler uddannelsernes tætte samspil med erhvervslivet. Dommerpanelet består fx af repræsentanter fra erhvervslivet, teknologiprojektet tester elevernes kendskab til fx produktudvikling og produktion, og erhvervscasen tager udgangspunkt i en konkret virksomhed. 

Erhvervscasen er en lækkerbisken

Erhvervscase 2016 får tænderne til at løbe i vand. Der er nemlig tale om virksomheden Hansens Flødeis. Virksomheden bliver fra og med i dag præsenteret i en række film på www.emu.dk. Her kan eleverne fra de deltagende gymnasier og andre interesserede opleve repræsentanter fra virksomheden fortælle om Hansens Flødeis, og på baggrund af dette skal eleverne udvælge og løse en aktuel udfordring fra virksomheden.

- Vi er meget glade for, at en virksomhed som Hansens Flødeis ønsker at være case i DM i Teknologi og Erhvervscase 2016. Det er altafgørende for eleverne, at mesterskabets opgaver er så virkelighedsnære som muligt, hvilket samarbejdet med Hansens Flødeis er et godt eksempel på, siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler. 

 

 Tilmeldingsfristen er onsdag den 23. marts 2016.

 

Ønskes der yderligere oplysninger i forbindelse med denne pressemeddelelse, er man velkommen til at kontakte Ingrid Behrndt Andersen, redaktør, Danske Erhvervsskoler på tlf. 2020 7291.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K