Del
 | Nyhed

Opfindere og erhvervstalenter klar til DM-finale

Finalisterne til årets DM i Teknologi og Erhvervscase er fundet og klar til 2. september, hvor mesterskabet finder sted på LEGO i Billund. Undervisningsminister Christine Antorini besøger konkurrencen og er med til at overrække præmier.


Oppustelig emballage, en rullende skraldespand og en app med freestyle fodboldtricks. Ideerne er mange, når 6 HHX-hold og 6 HTX-hold dyster om at vinde dette års DM i Teknologi og Erhvervscase den 2. september. Mesterskabet finder sted på LEGO i Billund, og her vil blandt andre undervisningsminister Christine Antorini være blandt tilhørerne.

DM i Teknologi og Erhvervscase er et vindue for erhvervsgymnasiernes spidskompetencer.

- Det er vigtigt at sætte fokus på, at der er andre spændende gymnasieretninger end STX. DM i Teknologi og Erhvervscase viser HHX og HTX’s særkende, som er en tæt tilknytning til erhvervslivet og virkeligheden, der også er med til at spore de unge ind på deres fremtidige karriere, siger direktør Lars Kunov fra Danske Erhvervsskoler.

HHX-vinderholdet modtager et virksomhedsbesøg hos Rema 1000, mens HTX’ernes vinderhold skal besøge Randers Tandhjulsfabrik.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K