Del
 | Nyhed

Randers Realskole vinder Skills Stafetten

Jublen var stor, da tre elever fra Randers Realskole fredag eftermiddag vandt Skills Stafetten 2013. Louise Helbo Kristiansen, David Vestergaard Kristensen og Rikke Bruun Munk Andersen var et ud af 50 hold 9. klasses elever, der var udtaget til Skills Stafettens afsluttende finale i Aarhus NRGI Park og Arena. Og de var godt tilfredse med både dagen og sejren. 

- Det var megafedt at være med i dag. Ved den indledende runde, troede vi ikke, vi vandt, men i dag troede vi på det, sagde David Vestergaard Kristensen efter sejren i dag.

 De 50 hold med hver tre elever kom fra hele landet. De var udtaget via indledende konkurrencer, der er foregået enten på elevernes egen skole eller den lokale erhvervsskole. Alt i alt 10.000 elever har været igennem Skills Stafettens udtagelsesforløb og har på den måde været introduceret til erhvervsuddannelserne. Formålet med Skills Stafetten er nemlig både at give eleverne en sjov dag, hvor de får testet deres evner i forhold til fx at samle en vandlås, trække ledninger og slå søm i, og så er det PR for erhvervsuddannelserne. Selve finalen finder da også sted sideløbende med DM i Skills – det årlige Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser.

Per Hansen, der er UU-vejleder og koordinator for Skills Stafetten, var særdeles godt tilfreds efter dagens finale.

- Det har været en stjernegod dag i dag med masser af tilskuere, og eleverne har udvist masser af entusiasme og gåpåmod.

På andenpladsen kom Korup Skole fra Odense, tredjepladsen gik til Christinelystskolen fra Holstebro.

9. klasserne bliver tilmeldt Skills Stafetten via den lokale erhvervsskole.

Find billeder fra Skills Stafetten på www.flickr.com/skillsdenmark.


Billederne kan frit benyttes – fotograf Kasper Kamuk. For flere oplysninger kontakt SkillsDenmarks presseansvarlige Annika Yderstræde – mobil 51 94 70 02. 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

SkillsDenmark

 

 

 

Annika Yderstræde

 

Kommunikations- og kampagnekonsulent

 

c/o Danske Erhvervsskoler

 

Ny Vestergade 17  2. Sal

 

1471 København K

 

Tlf.: +45 3337 7886

 

mobiltlf.: +45 51947002

 

mail: ay@danskeerhvervsskoler.dk

 

Tjek: www.SkillsDenmark.dk   

 

 

 

DM i Skills 2013 finder sted den 24.-26. januar ved NRGI Arena i Aarhus. DM i Skills' hovedsponsorer er:  Ministeriet for Børn og Undervisning,   GI,   Raaco,   DA, F. Engel,TUBORGFONDET, Håndværkerforeningen København,  Erhvervsskolernes Forlag,  Danske Erhvervsskoler – Bestyrelserne,  Aarhus Kommune,  Jordbrugets Uddannelses Center Århus, Århus Købmandsskole, LO, Aarhus TECH, Århus Social-og Sundhedsskole, Exponent Stougaard.

 

Medsponsorer:   Würth Danmark,  Opel Danmark,   Dansk Håndværk, Danske Fagmedier

 

Du kan også støtte os - bliv fx  fan af SkillsDenmark på Facebook: www.facebook.com/skillsdenmark. GRATIS ADGANG - ALLE ER VELKOMNE.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K