Del
 | Pressemeddelelse

TEC er kåret som Årets Offentlige Bestyrelse 2016

TEC er kåret som Årets Offentlige Bestyrelse. Bestyrelsesformand Per Påskesen modtog prisen for bestyrelsens flotte strategiske arbejde særligt i forhold til sikring af kvalitet i uddannelserne.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier er meget stolte af, at et medlem af foreningen netop er kåret som Årets Offentlige Bestyrelse. Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Bestyrelserne har gennem flere år haft fokus på det lokale bestyrelsesarbejde, og glæder sig over, at erhvervsskolerne igen har markeret sig.

- At blive kåret som Årets Offentlige Bestyrelse er en mægtig flot anerkendelse af TEC’s bestyrelses samlede arbejde. Det vidner om en bestyrelse, der arbejder meget professionelt, visionært og målrettet, siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier i sin lykønskning til TEC’s bestyrelse.

Ved uddelingen af prisen fremhævede bedømmelsesudvalget, at TEC’s bestyrelse har:

- Lagt en visionær strategi om at bygge skolen op om kvalitet i uddannelserne med centrale målepunkter for kvalitet

- En klar opfølgningsstrategi, hvor de enkelte uddannelsesretninger får frihed til at omsætte kvalitetsmålene, og de bliver målt på kvaliteten

- Økonomiske kontrolprocedurer, som fanger faresignaler, så bestyrelsen kan afværge problemer

- Klar arbejdsdeling om, at bestyrelsen har det strategiske ansvar, mens eksekvering og daglige drift er direktionens ansvar.

Formand for Tec’s bestyrelse, Per Påskesen, mener, prisen bekræfter, at bestyrelsens fokus har været det rette.

 - Vi er naturligvis glade for prisen. Den bekræfter, at bestyrelsens fokus på at sikre kvalitet og faglighed i uddannelserne har været det rette. Og vi tror på, at høj kvalitet i uddannelserne er det der skal til for at tiltrække flere elever, siger Per Påskesen. 

Danmarks offentlige bestyrelser står bag prisen

Bag prisen står ”Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser” – et netværk af ti bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer samt de tre partnere, Pluss, EY og Horten. De ønsker med prisen at fremhæve bestyrelser, som viser, hvordan principperne for ”God Selskabsledelse” virker i praksis samtidig med, at bestyrelsen rent faktisk skaber værdi.

Erhvervsskolerne har de senere år udviklet sig til store komplekse multiinstitutioner, hvilket stiller stadig større krav til bestyrelsesarbejdet.

- Derfor er det er godt, at Pluss Leadership med prisen sætter fokus på det, siger Lars Kunov.

Ønskes der yderligere oplysninger, er man velkommen til at kontakte Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier på tlf. 20 72 03 21.

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K