Del
 | Nyhed

Tradium er kåret til ”Årets Offentlige Bestyrelse”

Der er glæde og stolthed at spore på Tradium i dag - og med god grund. I går blev erhvervsskolens bestyrelse kåret til ”Årets Offentlige Bestyrelse”, og Søren Sørensen, der er bestyrelsesformand på skolen, er en glad mand.

- Vi er selvfølgelig stolte over anerkendelsen, og glade for at vores store arbejde i bestyrelsen bliver værdsat. Men jeg er ikke kun glad for prisen for vores egen skoles skyld. Jeg mener også, uddelingen af prisen sætter fokus på den store indsats, der ydes generelt i erhvervsskolernes bestyrelser, hvilket er vigtigt at få frem i offentligheden, siger Søren Sørensen.

Bestyrelsen på Tradium fik blandt andet prisen for deres meget målrettede arbejde omkring udpegning og kompetenceudvikling af de enkelte bestyrelsesmedlemmer.

- Det har været et klart indsatsområde for os at få udpeget bestyrelsesmedlemmer med de rette kompetencer til vores bestyrelse, og derfor har vi hele tiden en meget tæt dialog med organisationerne, hvilket er helt afgørende i paritetisk sammensatte bestyrelser, siger Søren Sørensen.

Danske Erhvervsskoler – Bestyrelserne (DE-B) ønsker Tradium tillykke med kåringen og er meget tilfredse med, at det er en erhvervsskole, der blev kåret. Et af foreningens indsatsområder er netop udvikling og professionalisering af bestyrelsesarbejdet på erhvervsskolerne.

- Kåringen viser, at det giver resultater, når en bestyrelse arbejder ihærdigt og målrettet. Og her mener jeg ikke kun med skolens strategi og udvikling. Det giver også resultater at arbejde med udviklingen af bestyrelsens indre linjer – som så igen kan aflæses på de resultater, bestyrelsen når på skolens vegne. Det er professionelt bestyrelsesarbejde, og et eksempel til efterfølgelse, siger Ib Haahr, formand for Danske Erhvervsskoler – Bestyrelserne.

Ønskes der yderligere oplysninger i forbindelse med denne pressemeddelelse, kan man rette henvendelse til Ib Haahr, formand for Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne, på tlf. 2024 5054.

Kåringen skete på Årets Offentlige Bestyrelseskonference i København 3. oktober. ”Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser” – et netværk af bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer – står bag prisuddelingen. Netværket ønsker med prisen at fremhæve bestyrelser, som viser, hvordan principperne for ”God Selskabsledelse” virker i praksis i kombination med, at bestyrelsen rent faktisk skaber værdi.

 


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K