Del
 | Nyhed

Tradium nomineret til årets offentlige bestyrelse

I forbindelse med konferencen ”Offentlige bestyrelser for fremtiden” den 1. november i København, bliver den nystiftede pris, "Årets Offentlige Bestyrelse 2012", uddelt. Prisen er stiftet af Dagens Dagsorden, sammen med BDO Kommunernes Revision, Kromann Reumert og Pluss Leadership.

 

Blandt de nominerede er bestyrelsen for erhvervsskolen Tradium, som er nomineret, fordi bedømmelsesudvalget har hæftet sig ved ”skolens proaktive bestræbelser på at søge konstruktiv dialog med de udpegende organisationer med henblik på at sikre relevante kompetencer og kapaciteter i bestyrelsen, samt understregning af kompetenceperspektivet ved offentliggørelse af de enkelte bestyrelsesmedlemmers CV’er på hjemmesiden”.

 

– Tradiums bestyrelse fortjener et klap på skulderen for den professionalisme, der lægges for dagen. Det er en fornøjelse med engagerede og aktive bestyrelsesmedlemmer, der spiller ind med inspiration og løsningsforslag, siger adm. direktør Tage Andersen, Tradium.

 

Anerkendende tilgang

Bedømmelsesudvalget bag bestyrelsesprisen har noteret ”Tradiums bestyrelses løbende arbejde med sin egen udvikling ved brug af bestyrelsesværktøjer som årshjul, evaluering mv., ligesom den anerkendende tilgang fra formandens side til involvering af elevrepræsentanterne er efterlevelsesværdigt.”

 

– Der findes næsten 4.000 offentlige bestyrelser i Danmark, så vi er stolte over at være en af de tre nominerede til prisen som årets offentlige bestyrelse, siger Søren Sørensen, formand for bestyrelsen i Tradium.

 

Udover Tradium er også Odense Lufthavn og Århus vand nomineret til titlen som ”Årets offentlige bestyrelse 2012”.

 

Det overordnede kriterium for modtagelse af prisen er, at bestyrelsen demonstrerer overbevisende evner til at reflektere over, hvordan den ud fra de specifikke forhold og strategiske udfordringer agerer som bestyrelse. Det vil sige, hvordan bestyrelsen har organiseret sig, hvordan den bedriver bestyrelsesarbejde i praksis, og hvordan bestyrelsen følger op på beslutninger samt sikrer kvaliteten af organisationens arbejde og ydelser.

 

Yderligere oplysninger

Bestyrelsesformand Søren Sørensen

Tradium

Mobil 40 29 60 01

post@remove-this.greso.dk


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K