Del
 | Pressemeddelelse

​​​​​​​Unge erhvervstalenter klar til DM-finale i Erhvervscase

Finalisterne til årets DM i Erhvervscase for elever fra hhx er nu fundet og klar til finalen.

I
dérigdommen var stor ved de fire regionale mesterskaber for hhx-eleverne i DM i Erhvervscase, der netop er afholdt.

Hhx-eleverne præsenterede særdeles innovative forslag til, hvordan Brøndby IF kan øge omsætning og indtjening blandt andet via nytænkende digitale løsninger, events og apps.

DM i Erhvervscase er et mesterskab, der udfordrer eleverne fra handelsgymnasiet (hhx) på deres evner inden for erhvervstalent. Konkurrencen er samtidigt et eksempel på, hvad det er, der gør denne gymnasieretning til noget særligt.

Dommerpanelerne til mesterskabet består af repræsentanter fra det private erhvervsliv, udpeget af Dansk Erhverv, og undervisere på hhx. De var imponerede over idérigdommen ved de regionale konkurrencer i år.

Finaleholdene er udtaget via skolemesterskaber og regionale mesterskaber. I alt 8 hold hhx-elever er udtaget til DM-finalen, der finder sted den 29. september 2020 - i år digitalt.

Vinderholdet - de nye danmarksmestre - fejres dagen efter den 30. september 2020 ved en festlig reception og rundvisning på Brøndby Stadion blandt andet med deltagelse af Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv

DM Erhvervscase afholdes i tæt partnerskab med Dansk Erhverv. Læs mere om DM i Teknologi og Erhvervscase på www.deg.dk

De 8 finalehold kommer fra henholdsvis: Niels Brock Internationale Gymnasium, Niels Brock Innovationsgymnasiet, Herningsholm, Aarhus Handelsgymnasium, Tietgen Handelsgymnasium, Det Blå Gymnasium i Sønderborg, ZBC i Vordingborg og Slotshaven Gymnasium i Holbæk. 

For yderligere information kontakt Ingrid Behrndt Andersen, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, tlf. 2020 7291.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K