Del
 | Pressemeddelelse

Brøchner Hotels er årets erhvervscase

DM i Teknologi og Erhvervscase er et danmarksmesterskab for gymnasieelever fra htx, det tekniske gymnasium og hhx, det merkantile gymnasium.

Hhx-eleverne skal gennem en erhvervscase dyste om at udvikle forretningsplaner for en dansk virksomhed og konkurrere om at være de bedste erhvervstalenter inden for markedsstrategi og innovative forretningsidéer – i år med udgangspunkt i Brøchner Hotels.

- Hos Brøchner Hotels har vi stort fokus på at være konceptuelt innovative og udvikle vores forretning indenfor forskellige områder, da vores 6 boutique hoteller er meget mere end blot et sted, gæster kan overnatte. Derfor er det både interessant og relevant for os at være casevirksomhed, og vi ser frem til at høre elevernes ideer, udtaler, Salgs- & Marketingdirektør hos Brøchner Hotels, Tanja Ibsen Nørskov.

Htx-eleverne dyster om at være de bedste produktudviklere inden for teknologiske opfindelser, der gør hverdagen nemmere.
 

DM i Teknologi og Erhvervscase kommunikerer vigtig viden om htx og hhx, herunder uddannelsernes tilknytning til erhvervslivet, teknologisk nytænkning samt kobling mellem teori, innovation og virkelighed.

Ud over det nye samarbejde med Brøchner Hotels er Danske Erhvervsskoler og
-Gymnasier meget glade for, at Dansk Erhverv for tredje år i træk er med som tæt partner i afviklingen af DM i Teknologi og Erhvervscase. Dansk Erhverv bidrager blandt andet med dommere fra erhvervslivet og er vært for finaledagen i Børssalen til september.

Om Brøchner Hotels
Brøchner Hotels har 6 boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Astoria og det nyåbnede Ottilia i Carlsberg Byen. Senere i år udvider Brøchner Hotels porteføljen med et nyt hostelkoncept, når de åbner et boutique hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Læs mere her: www.brochner-hotels.dk

For yderligere information kontakt Ingrid Behrndt Andersen, redaktør og projektleder i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier på tlf. 20 20 72 91 eller iba@remove-this.deg.dk. Læs mere om DM i Teknologi og Erhvervscase på www.deg.dk


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K