Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier SPOT på uddannelserne
 
 
 
 

Nyhedsbrev Danske Erhvervsskoler | Marts 2015

 
 
 
 

Erhvervsskolerne klar med nyt 10. klasse tilbud

En ny rundspørge blandt erhvervsskolerne viser, at 34 ud af 67 skoler tilbyder EUD10 efter sommerferien.

Danske Erhvervsskolers rundspørge viser, at flere og flere erhvervsskoler tilbyder 10. klasse, og 15 erhvervsskoler forventer at have tegnet fuld driftsoverenskomst med deres kommune pr. 1. august. Det vil sige, at erhvervsskolen overtager det fulde udbud af kommunens 10. klasse tilbud. Derudover viser rundspørgen, at erhvervsskolerne har gode resultater med at køre 10. klasse.


Læs mere

 

 

10. klasse på Learnmark = flere EUD elever

Step 10, som 10. klasse hedder på Learnmark i Horsens, er win-win både for elever, for skole og for lærerne.

På Learnmark i Horsens er 10. klasse på erhvervsskolen en succes for alle parter. Eleverne er glade for at gå der og elevtallet er stigende. Overgangstallene generelt er flotte, og søgningen til erhvervsuddannelserne direkte fra 10. klasse stigende år for år. 34,5 % af eleverne fra 10. klasse i 2013-14 gik direkte videre på en EUD. Og i år forventes det tal at blive endnu højere.


Læs mere

 

 

Bestyrelsen så muligheder i 10. klasse

Interview med Hans A. Sørensen, formand for bestyrelsen på Learnmark Horsens. Han fortæller om etableringen af 10. klasse.


Læs mere

 

 

10. klasse skaber bånd mellem folkeskole og erhvervsuddannelse

Relationen til folkeskolen er vigtig for rekrutteringen til erhvervsuddannelserne, lyder det fra både København Nord og EUC Nordvestsjælland.

Det er kontakten til folkeskolen og folkeskoleeleverne, der gør det interessant for København Nord at drive 10. klasse for Hillerød Kommune. 


Læs mere 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev