Del

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers første HR-netværksmøde

Den 19. september 2016 afholdte DEG sit første HR-netværksmøde hos advokatfirmaet Bech-Bruun i Aarhus. Temaerne var netværk, forsikringsforhold for erhvervsskoler og seneste om forskelsbehandling.

Over 40 forventningsfulde HR-interesserede var mødt op for at netværke og høre spændende oplæg om statens selvforsikring og forskelsbehandling.Til mødet orienterede specialistadvokat Anne-Mette Seest og partner Morten Ulrich fra Bech-Bruun om juridiske spidsfindigheder og punkter, som skolerne skulle være opmærksomme på. Spørgelysten var stor og deltagerne udtrykte stor tilfredshed med dagen.

Ønsker til temaer blev afgivet, og sekretariatet vil nu arbejde videre hermed for planlægning af den næste HR-netværksdag med et aktuelt tema til foråret 2017. Et stort ønske var, at dagen blev lidt længere så man også kunne ”netværke” hen over en frokost. Det vil vi se nærmere på.  

Vil du vide mere om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers HR-netværk, eller har forslag til emner, der kan tages op i netværket er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas K. Ankersen.

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K