Del

Global Goals

Fem hashtags skaber handling for Verdensmålene

Når unge skal tage ejerskab på Verdensmålene, er det vigtigt, at de ikke føler, de står alene med opgaven.  Via workshops, events og i alt fem hashtags skaber iLoveGlobalGoals en bevægelse,hvor man hylder, inspirerer og udfordrer hinanden i Verdensmålenes tegn. 

Ingen politiker eller virksomhed kan opnå alle 17 Verdensmål alene. Det kan man heller ikke forvente, at den unge generation skal. Derfor har  iLoveGlobalGoals  udviklet  fem indsatsområder  med  hvert  deres  hashtag, som  konkretiserer,  hvordan  man  kan  handle  på  Verdensmålene – hvad enten det drejer sig om forbrug,  politik,  arbejde,  livsstil  eller  økonomi.   
”Når vi kan se, at andre begynder at tage bæredygtige valg i hverdagen, er vi mere tilbøjelige til at gøre det samme. Særligt unge har brug for at spejle sig selv i andre unge.  Derfor har vi i iLoveGlobalGoals udviklet en række events og workshops, der bygges op om et digitalt univers, hvor man via de fem hashtags kan inspirere og udfordre hinanden til at handle på Verdensmålene” siger talsperson i iLoveGlobalGoals, Sara  Rønning -Bæk

  iLoveGlobalGoals.com  samles  alle  opslag,  hvori  de  fem  hashtags  indgår. 

 

  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K