Del

Webinarer

Webinarer om bestyrelses- og ledelsestemaer i december måned

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier afholder i december måned en ”webinar julekalender” med fire aktuelle og interessante bestyrelses- og ledelsesmæssige temaer.
 
De fire emner spænder over: håndtering af de mange forandringer; bestyrelsens krisehåndtering; hvordan etablerer vi en whistleblowerordning i statslige selvejende uddannelsesinstitutioner og endelig konflikthåndtering i en bestyrelse.

Deltagelse i webinarerne er gratis. Vi optager webinarerne, og der vil være mulighed for at se eller gense webinaret i op til en uge efter afholdelsen. 

Læs mere om indholdet i spændende webinarer her nedenfor:

Hvordan håndterer vi de mange forandringer?
Afholdes den 3. december kl.15.00
Bliv klogere på hvordan forandringer kan anvendes til at realisere visioner for ungdomsuddannelsessektoren. På baggrund af mange års forskning i offentlig ledelse vil Annemette Digmann fortælle om, hvordan ledelsen kan agere med succes i en foranderlig og ikke mindst politisk verden, hvor tingene har det med at ændre sig konstant. 

Oplægsholder: Annemette Digmann, ph.d. og tidligere afdelingschef for Innovation og Forskning i Region Midtjylland.

Krisehåndtering i en bestyrelse i praksis
Afholdes den 8. december kl. 14.00
Bliv klogere på krisehåndtering i en bestyrelse i praksis. På baggrund af mange års erfaring med håndtering af selskaber i økonomisk krise – herunder rekonstruktion og konkurs – og på baggrund af at have siddet i ledelsen for over 300 selskaber, vil Ole Borch dele ud af sine store erfaringer om krisehåndtering i en bestyrelse. Hvem gør hvad, når man skal håndtere en krise – og hvordan sikrer man sig, at alle både får og tager ansvar uden at alle går i vejen for hinanden.
 
Oplægsholder: Ole Borch, advokat og partner i advokatfirmaet Borch & Elverdam.

Whistleblowerordning – Hvad skal skolernes politik være, og hvordan skal den understøttes? 
Afholdes den 10. december kl. 14.00
Bliv klogere på whistleblower-fænomenet og hvad det kommer til at betyde for erhvervsskolerne efter EU-direktivet skal implementeres. På webinaret fortæller Deloitte om baggrund og giver deres bud på, hvordan skolerne kan få en digital whistleblowerordning. Afslutningsvis drøfter de deltagende skoler, hvilke behov de ser og giver input til DEG med henblik på foreningens videre arbejde på området med at understøtte skolerne i at udarbejde en politik på området. 

Oplægsholder: Rasmus Grejs Beyer, direktør i Deloitte og Lars Hillebrand, statsautoriseret revisor og partner i Deloitte.

Konflikthåndtering – Spot konflikten, italesæt den og håndtér den!
Afholdes den 15. december kl. 14.00
Få værktøjer og viden om, hvordan konflikter i en bestyrelse spottes, italesættes og håndteres. Konflikter i bestyrelser og arbejdslivet i det hele taget er uundgåelige. Håndteres de klogt, kan bestyrelsesarbejdet faktisk blive mere effektivt og inspirerende.
 
Oplægsholder: Anne Buhl, professionel erhvervsmediator/konfliktmægler, tidligere advokat og ejer af firmaet Buhl Mediation.

Tilmelding

Webinar-datoer i december

Generelle informationer
Submit
  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K