Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier - Lederne
 
 
 
 

Nyhedsbrev april 2013

 

 

 
 
 
 

En plads i den nye verden

Forandringerne ikke bare i vores verden i ungdomsuddannelserne, men i hele den vestlige verden er i dén grad påtrængende, alvorlige, uoverskuelige og anderledes. Ikke mindst fordi de forandringer - de kvantespring – som vi ser i vores egen skoleverden fuldstændigt hænger sammen med de nationale og internationale forandringer". Sådan indledte jeg min mundtlige beretning på DE-L’s repræsentantskabsmøde den 23. april.

I første omgang drejer det sig om at dreje vore hoveder" omkring de nye arbejdsforhold på gymnasierne. Det er her, vi skal vise, at vi alle har en plads i den nye verden.

/Peter Amstrup 

 

 

Årsmøde 2013

Mere end 400 skoleledere og bestyrelsesmedlemmer har netop været samlet til fælles årsmøde på Nyborg Strand. I løbet af et meget inspirerende døgn brainstormede de på erhvervsuddannelsernes mange udfordringer.
Målet var at helt konkret at "bygge fremtidens erhvervsskole" i spækket med en række gode bud på, hvordan erhvervsskolen 2018 skal se ud.


Læs meget mere fra årsmødet her og få input fra den lange række af spændende workshops og oplæg.

 

 

Fremtiden: Vi kan fortsat være verdensmestre

Hvordan bliver fremtidens arbejdsmarked, og hvordan skal vi så indrette uddannelserne?Det gav Claus Kjeldsen, konstitueret direktør for Institut for Fremtidsforskning sit bud på - på Årsmødet.

 

 

Nye muligheder for at blive medlem af de lokale fordelingsudvalg

Ministeriet for Børn og Undervisning har efter forslag fra Danske Erhvervsskoler ændret reglerne for sammensætningen af de lokale gymnasiefordelingsudvalg.


Læs mere

 

 

OK 13

Lockouten er som bekendt slut. Ønsker man at læse mere om selve lovforslagets indhold og de nye arbejdstidsregler har vi samlet en række links.


Læs mere

 

 

 

 

Repræsentantskabsmøde

I forbindelse med Årsmødet afholdt Danske Erhvervsskoler - Lederne også repræsentantskabsmøde.


Læs mere

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Arrangementer

 

 

 
 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev