DEG coverbillede 1208 x 734

Analyse- og udviklingschef til Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Personale

DEG søger en ambitiøs analyse- og udviklingschef, der kan bidrage til at analysere og udvikle de erhvervsrettede uddannelser.

Vil du spille en afgørende rolle i at forme fremtiden for Danmarks erhvervsrettede uddannelser? Har du lyst til at få en nøglerolle i at sætte retningen for DEG's analysearbejde i tæt samarbejde med direktionen? Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) søger en ambitiøs analyse- og udviklingschef, der kan bidrage til at analysere og udvikle de erhvervsrettede uddannelser.

Faglig leder, der sætter retning

Du bliver analyse- og udviklingschef i analyseteamet, der sikrer det analytiske grundlag for foreningens arbejde i forhold til at understøtte DEG’s interessevaretagelse. Her vil du indtage rollen som faglig leder for analyseteamets tre dygtige og engagerede medarbejdere, herunder sikre et solidt analytisk grundlag for vores aktiviteter, kvalitetssikre og koordinere teamets opgaver samt understøtte og sparre med sekretariats medarbejdere i forhold til analyser og større udviklingsprojekter.

Herudover vil du:

  • Få et koordinerende ansvar for større udviklingsprojekter i samarbejde med ledelsen og sekretariatets øvrige medarbejdere.

  • Være med til at lede indsatsen for at styrke interessevaretagelsen for de erhvervsrettede uddannelser og deltage i planlægningen og afviklingen af store årlige begivenheder, der fremmer sektorens sammenhold og synlighed.

  • Være ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af databaser til rapportering og benchmarks på sektorniveau.

Udviklingsorienteret samt analytisk og strategisk funderet

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

  • Har stærke analytiske og strategiske færdigheder. Din dokumenterede erfaring inden for analyse og udviklingsarbejde samt ledelse af større projekter er afgørende.

  • Er ambitiøs, udviklingsorienteret og nytænkende.

  • Er løsningsorienteret og kan skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

  • Kan skabe resultater gennem motivation og anerkendelse.

  • Herudover vil det være en fordel med et solidt netværk inden for uddannelsessektoren.

Stillingen

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer uden øvre arbejdstid, men med stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, så længe de ønskede resultater leveres.

Dit daglige arbejdssted er Ny Vestergade 17, 2. sal, 1471 København K. Du vil skulle på skolebesøg over hele landet samt deltage i bl.a. konferencer, hvor enkelte overnatninger må påregnes.

Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med engagerede og fagligt stærke kolleger, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister.

I DEG har vi et socialudvalg, der arrangerer hyggeligt aktiviteter, herunder sommerfest og julefrokost. Vi har desuden massageordning, yogahold, kantine, frugt og kaffe i litervis på vores dejlige kontor i centrum af København.

I DEG ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og et CV på info@deg.dk senest den 28. maj. Mærk ansøgningen: Analyse- og udviklingschef. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi holder samtaler i uge 23 og forventer tiltrædelse den 1. august 2024. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte direktør Jesper Nielsen på tlf. 25 65 92 78 eller vicedirektør Alex Hooshiar på tlf. 20137278.

Om DEG

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) er en interesseorganisation for Danmarks erhvervsrettede uddannelser, herunder hhx, htx, eud, eux og amu. Vi arbejder gennem vores to foreninger DEG–Lederne og DEG–Bestyrelserne for at skabe optimale vilkår for elever og kursister inden for disse uddannelser. Vores sekretariat understøtter medlemsskolernes uddannelsespolitiske interesser over for arbejdsmarkedets parter, politikere og øvrige interessenter.

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78
Alex

Alex Hooshiar

Vicedirektør