SOSU H er nyt medlem af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Nyhed

Det er med stor fornøjelse, at Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier kan byde velkommen til hovedstadens Social- og Sundhedsskole, SOSU-H i medlemskredsen.

SOSU-H indtræder nu som fuldgyldigt medlem både i bestyrelsesforeningen (DEG-B) og i lederforeningen (DEG-L). Det er både SOSU-H og DEG rigtig glade for.

Om medlemskabet udtaler direktør for SOSU-H, Jeppe Rosengård Poulsen: ”Vi har gennem længere tid arbejdet tæt sammen med DEG, så indmeldelsen er en naturlig fortsættelse af dette samarbejde. Med medlemskabet forener vi nu kræfterne, så vi i fællesskab styrker arbejdet på alle områder af de erhvervsrettede uddannelser.”  

Formand for SOSU-H, Nanna Højlund er også begejstret for det nye samarbejde: ”Samarbejde er vigtigt. En stor SOSU-skole, som SOSU H har brug for at være en del af samarbejdet om at skabe stærke erhvervsuddannelser i hele Danmark, og det kan vi i høj grad være med til i DEG fællesskabet. 

Formand for DEG-L, Ole Heinager, byder det nye medlem velkomment: ”Det er med stor glæde, at vi nu kan byde SOSU-H velkommen til DEG. SOSU H er en dygtigt drevet uddannelsesinstitution, som er med til at sætte dagsordenen på Social- og Sundhedsuddannelsesområdet, og det ser vi frem til at bringe ind i foreningen.”

Formand for DEG-B, Lars Goldschmidt ser frem til at forene kræfterne: ”SOSU-H er banebrydende på mange områder, f.eks. med en handlingsorienteret bæredygtighedsstrategi og et anerkendende pædagogisk grundlag. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i mere formelle og forpligtende rammer.” 

OM SOSU H

SOSU H er en statslig selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet, som udbyder erhvervsuddannelser under indgangen Omsorg, Sundhed og Pædagogik. 
SOSU H har godt 2.400 årselever. Læs meget mere om SOSU-H på sosuh.dk