Bestyrelseskursus

DEG afholder bestyrelseskursus

Arrangement

Den 31. oktober 2023 afholder DEG kursus for bestyrelsesmedlemmer på erhvervsskolerne. Kurset giver grundlæggende viden om bestyrelsens opgaver og ansvar.

Bestyrelseskurset har til formål at give deltagerne et solidt fundament og grundlæggende viden om arbejdet som bestyrelsesmedlem på en erhvervsskole. Som deltager får du en grundig indføring i, hvordan man som bestyrelsesmedlem bliver en god og dygtig sparringspartner for skolens ledelse og den øvrige bestyrelse.

Kurset henvender sig primært til nye bestyrelsesmedlemmer, men også til de mere erfarne bestyrelsesmedlemmer, der ønsker en opfriskning af den grundlæggende viden og informationer for bestyrelsesmedlemmers virke.

Kurset indeholder en introduktion til bestyrelsesarbejdet ved en erhvervsskole, grundlæggende lovgivning, rammer for god bestyrelsespraksis, principper for erhvervsskolens økonomi samt bestyrelsens rolle, opgaver og ansvar.  

Ved at deltage i kurset får du overblik over bestyrelsens opgaver og et indblik i de styringsmæssige rammer for institutionerne. Derudover får du forståelse for erhvervsskolernes regnskabspraksis og viden om rammerne for godt bestyrelsesarbejde. Efter kurset vil du have fået konkrete værktøjer og kompetencer til brug for bestyrelsesarbejdet på en erhvervsskole og inspiration fra erfarne bestyrelsesmedlemmer, undervisningskonsulenter og rådgivere.

Tilmeld dig her:

Kursus
Den 25. juni 2024 kl. 09.00 - 16.00
Scandic CPH Strandpark - Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

DEG afholder bestyrelseskursus for bestyrelsesmedlemmer på erhvervsskolerne. Kurset giver grundlæggende viden om bestyrelsens opgaver og ansvar.

Kontakt

Thomas

Thomas Kurz Ankersen

Chefkonsulent - jura & organisation