Merkantil dag

Kom til konference om AI's betydning for fremtidens merkantile uddannelser

Arrangement

Kom med når Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier sammen med Dansk Erhverv og HK sætter fokus på det menneskelige i det merkantile.

Vi lever i en historisk tid med kolossale forvandlinger, hvor introduktionen af kunstig intelligens medfører et skift i arbejdets rolle med betydning for både nuværende medarbejdere og kommende generationer.

Det store spørgsmål er, hvilke krav det stiller til fremtidens merkantile uddannelser? Hvad bliver særligt vigtigt, når robotterne kan digitalisere mange af de funktioner, som mennesker arbejder med i dag? Hvor er det, at mennesket trumfer maskinen, og hvilke kompetencer skal eleverne have med fra os?

Mød blandt andre digitaliseringsminister og minister for ligestilling, Marie Bjerre, adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, professor i datalogi og filosofi, Anders Søgaard, forfatter og ekspert i fremtidsforskning, Thomas Geuken samt CIO, Matas, Thomas Grane og Vice President, YouSee, Thorbjørn Bekke-Hansen.

Den Merkantile Dag afholdes sideløbende og i samspil med finalen i DM i Erhvervscase for HHX-elever, hvor seks regionale vinderhold dyster om at blive danmarksmestre.

Find program og tilmelding her:

Konference
den 20. september fra kl. 9.00 - 15.00
Børsen, København

Kom med når Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier sammen med Dansk Erhverv og HK sætter fokus på det menneskelige i det merkantile.

Kontakt

Kitte Verup

Kitte Laurine Verup

Pressechef