Grønne AMU-pakker – online møde

Konference
4 marts 2022

DEG inviterer sammen med Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen og Efteruddannelsesudvalget for Bygge/Anlæg og Industri (BAI) til online møde om AMU-pakker, der kan styrke faglærte og ufaglærtes grønne kompetencer.

På mødet bliver deltagerne præsenteret for DEG’s indsats om grønne AMU pakker, og de får mulighed for at gå i dybden med konkrete AMU-pakker/forløb inden for byggeriet og fødevare-, service- og oplevelsesbranchen.

Målet med mødet er at motivere erhvervsskoler til at udbyde AMU-pakker inden for de to områder og drøfte, hvad der skal til, hvis vi skal gøre det mere tydeligt, at AMU kan bidrage til den grønne omstilling. 

Læs hele programmet i boksen til højre under "Dokumenter".

Program
13.00 - 13.15Introduktion til projekt, der sætter fokus på AMU-pakker som redskab til at synliggøre, hvordan AMU kan bidrage til den grønne omstilling
Ved Stine Sund Hald, DEG
13.15 - 14.30Konkrete AMU-pakker inden for byggeriet og fødevare-, service- og oplevelsesbranchen
Separate møder for efteruddannelsesudvalgene. Fokus er på den bæredygtige faglighed inden for efteruddannelsesområdet og indholdet i den konkrete AMU-pakke/bæredygtighedsuddannelse

Information

Sted
Online.
Tidspunkt
Den 4. marts 2022 kl. 13.00-14.30.
Tilmeldingsfrist
Den 3. marts 2022 kl. 12.00.
Pris
Gratis.

Kontakt

Camilla Billede

Camilla Kjær Mårtonsson

Overassistent