Grønne AMU-pakker – online møde
DEG inviterer sammen med Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen og Efteruddannelsesudvalget for Bygge/Anlæg og Industri (BAI) til online møde om AMU-pakker, der kan styrke faglærte og ufaglærtes grønne kompetencer.
På mødet bliver deltagerne præsenteret for DEG’s indsats om grønne AMU pakker, og de får mulighed for at gå i dybden med konkrete AMU-pakker/forløb inden for byggeriet og fødevare-, service- og oplevelsesbranchen.
Målet med mødet er at motivere erhvervsskoler til at udbyde AMU-pakker inden for de to områder og drøfte, hvad der skal til, hvis vi skal gøre det mere tydeligt, at AMU kan bidrage til den grønne omstilling.
Læs hele programmet i boksen til højre under "Dokumenter".
13.00 - 13.15 | Introduktion til projekt, der sætter fokus på AMU-pakker som redskab til at synliggøre, hvordan AMU kan bidrage til den grønne omstilling Ved Stine Sund Hald, DEG |
13.15 - 14.30 | Konkrete AMU-pakker inden for byggeriet og fødevare-, service- og oplevelsesbranchen Separate møder for efteruddannelsesudvalgene. Fokus er på den bæredygtige faglighed inden for efteruddannelsesområdet og indholdet i den konkrete AMU-pakke/bæredygtighedsuddannelse |
Information
Kontakt
![Camilla Billede](/files/styles/landscape_thin_01/public/media/image/Camilla%20_0.jpg?h=e98da530&itok=M4Gnre9U)