Anne Iburg

DEG ansætter ny Analyse- og Udviklingschef

Nyhed

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) har ansat Anne Nyegaard Iburg som ny Analyse- og Udviklingschef. Hun tiltræder stillingen den 5. august, hvor hun skal stå i spidsen for DEG's analyse- og projektarbejde.

Anne Nyegaard Iburg bringer med sig ti års erfaring inden for undervisning og uddannelse, herunder solid erfaring med projektledelse af større projekter og strategisk anvendelse af analyser og data. Senest har hun været teamleder i Kontor for Erhvervsuddannelser i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK).

Før sin tid i STUK arbejdede Anne som konsulent og senere chefkonsulent i Rambøll Management Consultings afdeling for uddannelse, hvor hun bl.a. beskæftigede hun sig med dataindsamling, analyse, formidling og projektledelse.

I sin nye rolle som Analyse- og Udviklingschef i DEG får Anne Nyegaard Iburg en nøglerolle som faglig leder af analyseteamet. Sammen med analyseteamet og ledelsen skal hun sætte retningen for DEG's analysearbejde og koordinere større udviklingsprojekter, der omsætter analyser og data til nye indsigter og løsninger. Dette skal bidrage til at styrke interessevaretagelsen for de erhvervsrettede uddannelser.

Anne Nyegaard Iburg ser frem til at tage hul på de nye opgaver:

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af DEG og til at arbejde med et dygtigt analyseteam. Jeg ser især meget frem til at komme tættere på skolerne, og til at bringe mine erfaringer med data og analyser i spil for at styrke udviklingen af de erhvervsrettede uddannelser, siger Anne Nyegaard Iburg.

- Min erfaring fra både STUK og Rambøll har givet mig en solid forståelse af de udfordringer og muligheder, der ligger i uddannelsessektoren. Jeg ser frem til at kunne bidrage til DEG’s mål om at sikre stærke og relevante erhvervsrettede uddannelser, tilføjer hun.

Vicedirektør i DEG, Alex Hooshiar, er meget glad for ansættelsen af Anne Nyegaard Iburg som ny Analyse- og Udviklingschef. 

- Med Anne Nyegaard Iburg ombord har vi sikret en stærk oprustning af vores analyseteam i arbejdet med at styrke de erhvervsrettede uddannelser gennem datadrevne indsigter og strategiske udviklingsprojekter, siger Alex Hooshiar.

Kontakt

Alex

Alex Hooshiar

Vicedirektør