PureGym

DM i Erhvervscase: 9.000 unge klar med håndsrækning til PureGym

Pressemeddelelse

PureGym er nemlig udvalgt som virksomhedscase ved dette års DM i Erhvervscase, som arrangeres af Dansk Erhverv og Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Danmarks største fitnesskæde PureGym får nu hjælp til forretningsudvikling fra op mod 9.000 hhx-elever på landets handelsgymnasier, som skal dyste om at udvikle den bedste forretningsidé til fitnesskæden. 

Morten Bentzen, der er adm. direktør i PureGym i Danmark er mildest talt begejstret over muligheden for at få fitnesskæden gennemlyst og ideudviklet af de tusindevis af unge mennesker.

- Det er en helt fantastisk mulighed for PureGym til at få nye perspektiver og idéer til vores forretning. Jeg glæder mig vildt meget til at se resultaterne. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at se vores virksomhed fra nogle helt nye perspektiver. Det bliver helt sikkert inspirerende, siger Morten Bentzen.

DM i Erhvervscase sætter spot på handelsgymnasiernes tætte samarbejde og fokus på erhvervslivet, og hvert år udvælges en ny virksomhed, der er omdrejningspunktet for konkurrencen.

I Dansk Erhverv glæder uddannelsespolitisk chef Claus Rosenkrands Olsen sig over, at PureGym har sagt ja til at være med som årets virksomhedscase.  

- PureGym repræsenterer et dynamisk erhvervsmiljø, som mange af de unge kender, så vi er enormt glade for, at PureGym har sagt ja til at være med. Med PureGym som case får eleverne mulighed for at analysere og løse virkelige udfordringer for Danmarks største fitnesskæde, og det tror jeg bliver spændende for eleverne at arbejde med, siger Claus Rosenkrands Olsen.

Hhx er en unik gymnasieuddannelse  

Hhx er en 3-årig unik gymnasieuddannelse, der kombinerer teori og praksis med handelskompetencer. På handelsgymnasiet lærer eleverne blandt andet at arbejde med forretningsudvikling, CO2-regnskaber, bæredygtigt indkøb, cirkulær økonomi samt kommunikation og kampagner i forhold til afsætning.

Ved DM i Erhvervscase har deltagerne mulighed for at sætte alle kompetencer i spil for at finde frem til den bedste forretningsidé. De allerbedste idéer går videre til finalen, som afholdes den 9. oktober på Børsen i København, hvor Danmarksmestrene kåres.

For Rikke Christoffersen, der er næstformand i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne er det vigtigt, at der er virksomheder som PureGym, der engagerer sig og bidrager til at sikre den stærke kobling mellem erhvervslivet og handelsgymnasiet som er særkendet ved hhx-uddannelsen.

For Rikke Christoffersen, der er næstformand i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne er det vigtigt, at der er virksomheder som PureGym, der engagerer sig og bidrager til at sikre den stærke kobling mellem erhvervslivet og handelsgymnasiet som er særkendet ved hhx-uddannelsen.

Du kan finde materialet til DM i Erhvervscase her: 

Erhvervscase: PureGym. Elever, der deltager i DM i Erhvervscase 2024, må ikke henvende sig til PureGym for yderligere information om casen, før konkurrencen er afsluttet den 09.10.2024.

Tilmeldingen til konkurrencen finder du her: 

Konkurrence

Vi har glædet os til at kick-starte DM i Erhvervscase 2024. Underviser du hhx-elever? Så skynd dig at melde dit hold til lige her.

 

Kontakt

Kitte Verup

Kitte Laurine Verup

Pressechef