Blyant, telefon, skrivebord

Jobopslag: Student til Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Personale

Vil du arbejde med kommunikation i en politisk interesseorganisation, hvor dagsordenen er erhvervsuddannelser, hhx, htx og voksen- og efteruddannelse?

I Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier søger vi lige nu en studentermedhjælper, der kan lide at skrive. Om det er tekster til hjemmeside, nyhedsbrev eller SoMe, så er du klar til at kaste dig ud i at finde den skarpe vinkel og formidle politiske budskaber og gode historier.

Dit arbejde vil bidrage til at øge foreningens synlighed og til at sprede de budskaber, som vores medlemmer har på hjerte.

Her er nogle eksempler på opgaver, som du kan komme til at arbejde med:

  • Skrive nyheder til deg.dk
  • Skrive og udgive opslag på LinkedIn og Twitter
  • Lave research og finde frem til gode historier om hhx, htx, erhvervsuddannelserne og voksen- og efteruddannelse
  • Lave infografik i Canva eller InDesign, som kan vise budskaber fra de analyser, som vores kolleger i analyseteamet laver
  • Sætte nyhedsbreve op og sende dem ud
  • Kan du optage og klippe video, vil der være god mulighed for at eksperimentere med det

Vi håber, du har lyst til at søge, hvis du er studerende på en uddannelse inden for kommunikation. Det vil være et plus, hvis du har interesse for, hvad der virker på LinkedIn og Twitter og evt. har erfaring med de to medier.

Det er vigtigt, at du skriver godt og flydende dansk, og at du har lyst til at skrive tekster, der bliver udgivet. Har du kreative idéer til, hvordan dine tekster kan få blikfang vha. billeder, infografik eller video, er der god mulighed for at teste ideer af.

Har du interesse for uddannelse, politik og medier, så er studiejobbet en god mulighed for at komme helt tæt på samspillet mellem kommunikation og politik. Du får erfaring med et uddannelsesområde, som har stor politisk bevågenhed, hvorfor vi har et godt momentum til at få vores budskaber ud.

Stillingen er ca. 10 - 15 timer om ugen. Vi er fleksible ift. eksamensperioder og i forhold til tilrettelæggelsen af arbejdet.

Om os

Vi er et lille public affairs-team, som gennem pressen og egne kommunikationskanaler gør foreningens politik synlig. Vi sparer med hinanden og sørger for at komme i mål med opgaverne i fællesskab. I vores dagligdag sætter vi det højt, at vi har det sjovt, hjælper hinanden og kommer med gode idéer til, hvordan vi kan udvikle os og tænke nyt. Fordi vi er et lille team, får du rig mulighed for at prøve mange dele af kommunikationsfaget af.

Ud over at blive en del af public affairs-temaet bliver du del af et dedikeret sekretariat med 15 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister.

Ansøgning

Send os en ansøgning og dit CV på info@deg.dk senest fredag den 31. marts 2023. Mærk ansøgningen: Student til PA. 

Har du spørgsmål til stillingen? Så tag fat i kommunikationskonsulent Mette Bryde på mbn@deg.dk eller tlf. 60195504.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

DEG er en interesseorganisation, hvis hovedfokus er at sikre bedst mulige rammer for, at erhvervsskoler over hele landet kan levere kvalitetsuddannelser. DEG er en central spiller på ungdomsuddannelses- samt voksen- og efteruddannelsesområdet og står for politisk interessevaretagelse for erhvervsskolesektoren. DEG har 72 medlemsskoler, der udbyder eud, hhx, htx, stx, og veu. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads i centrum af København med 15 gode kollegaer, fleksible arbejdstider massageordning, yoga m.m. Du får nye kollegaer, som sætter det sociale højt, og der arrangeres løbende forskellige personalearrangementer.

DEG ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen.

Kontakt

Mette Bryde Nielsen

Mette Bryde Nielsen

Kommunikationskonsulent