Billede af næstformand for DEG-B, Kasper Palm

Kasper Palm er ny formand for DEG-B

Pressemeddelelse

Den 11. maj blev Kasper Palm, Forbundssekretær i Dansk Metal, konstitueret som ny formand for DEG-B’s bestyrelse.

Efter generalforsamling i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Bestyrelserne den 11. maj, kunne DEG-B byde velkommen til Kasper Palm, Forbundssekretær i Dansk Metal, som ny formand.

Kasper Palm har været ansat hos Dansk Metal siden 2005 og siden 2018 har han varetaget stillingen som forbundssekretær. Hos DEG har han været næstformand i bestyrelsen hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Bestyrelserne (DEG-B) siden 2020 og tager nu fat på opgaven som formand for bestyrelserne.

- Jeg glæder mig utrolig meget til arbejdet i den nye bestyrelse. Der er mange vigtige arbejdsopgaver i vente bl.a. en ny institutionslovgivning, udbudssteder og økonomien på hele erhvervsskoleområdet, sagde Kasper Palm umiddelbart efter at pladsen som formand var konstitueret.

- Vi har store opgaver i bestyrelsen, som vi skal i gang med. Vi skal i arbejdstøjet. Det positive er, at vi har momentum nu. Sammen med DEG-L er vi enige om meget. Vi er enige om, at det er vores opgave at uddanne den faglærte arbejdskraft, der er behov for nu og i fremtiden. Vi er enige om, at vi skal opkvalificere gennem voksen- og efteruddannelsessystemet, og vi er enige om, at hhx og htx skal forsætte med at være en helt central og eftertragtet del af vores uddannelsessystem.

Kasper Palm ser det endvidere som en vigtig opgave, at sikre investeringer i sektoren samt vilkår for bestyrelsernes arbejde:

- Vi vil arbejde for, at der bliver investeret mere i erhvervsuddannelserne fra Christiansborg, og vi vil arbejde tæt sammen med ministeriet for at sikre gode vilkår og kvalitet i bestyrelsesarbejdet på skolerne. 

Tidligere formand, Lars Goldschmidt, fortsætter arbejdet i bestyrelsen som næstformand, mens bestyrelsen efter generalforsamlingen kunne præsentere seks nye medlemmer.

Se DEG-B’s nye bestyrelse her.