Rasmus, Lone, Andreas

Fra venstre: Rasmus, Andreas og Lone

Nye kræfter til gymnasie- og økonomiområdet i DEG

Personale

Sekretariatet har i marts budt velkommen til tre nye kolleger, som skal løfte opgaver på gymnasie- og økonomiområdet i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Analyseteamet opruster med to konsulenter

På økonomiområdet siger vi velkommen til Lone Hansen, som tidligere har været direktør på TEC, rektor på FGU Hovedstaden og kontorchef i BUVM. Lone kommer til at dykke ned i skolernes økonomi og de politiske rammevilkår for drift af uddannelsesinstitutionerne. Lone skal lave analyser om økonomi og institutionsdrift, som skal understøtte foreningens politiske arbejde. 

Rasmus Glavind Espersen er ny analysekonsulent på gymnasieområdet. Her skal han lave analyser, arbejde med tilsyn og være tovholder på Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers kvalitetsnetværk. Rasmus kommer fra en stilling som fuldmægtig i BUVM’s Departement, hvor han bl.a. har arbejdet med tilsyn og koncernstyring.

Rådgivningsteamet tilføjer stærk profil

Andreas Winther-Callesen er vores nye rådgivningskonsulent på gymnasieområdet, hvor han skal rådgive og udvikle hhx og htx i samarbejde med foreningens gymnasieudvalg. Andreas kommer fra en erhvervsskole, hvor han har arbejdet som projektleder i forbindelse med rekruttering til businessuddannelserne, herunder EUD, EUX, EUS og HHX. 

Velkommen til jer alle tre! 

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78