Verdensmålshjul gennemsigtig baggrund

DEG søger studentermedhjælper til projekt om klimavirksomheder

Personale

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) søger en studentermedhjælper til et projekt, der skal styrke unges viden og motivation for at arbejde med klimaløsninger, både på deres ungdomsuddannelse og senere i deres karriere.

Erhvervsskolerne har brug for gode virksomhedscases, der kan illustrere, hvordan man konkret arbejder med klimaløsninger i erhvervslivet. Det skal du hjælpe med at skabe.

Som student skal du være med til at finde 10 danske virksomheder, der arbejder med klima som en del af deres forretningsgrundlag. Det kan være alt fra produktionsvirksomheder til hotelkæder, startups eller veletablerede virksomheder, hvor klima og bæredygtighed er en del af virksomhedens produkt eller service. De 10 cases skal formidles som digitalt materiale, der kan bruges i undervisningen på erhvervsuddannelserne og på de erhvervsgymnasiale uddannelser (hhx og htx).

I jobbet skal du bringe din egen viden om klimadagsorden og bæredygtighed i erhvervslivet i spil og bidrage til at udvælge de bedste cases blandt danske virksomheder bl.a. på baggrund af data om virksomhederne. Du skal endvidere bruge dine kommunikative evner til at lave aftaler med virksomhederne og invitere undervisere fra erhvervsskolerne på besøg i klimavirksomhederne.

Din profil

Du er i gang med en videregående uddannelse og har mindst halvandet år tilbage af din uddannelse. Det er vigtigt, at du er struktureret, udadvendt og har viden om klima- og bæredygtighed ud fra et virksomhedsperspektiv. Du får mulighed for at sætte din egen faglighed i spil, men samtidig skal du også have lyst til at organisere og systematisere, så vi når i mål med projektet.

Om stillingen

Som student vil du arbejde sammen med en projektleder, og du bliver en del af sekretariatets analyseteam. Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister.

Projektet kører i perioden 1/8-2022 til 31/12-2023. Stillingen er ca. 15-20 timer om ugen. Du skal forvente rejseaktivitet, da klimavirksomhederne skal besøges. Vi er fleksible ift. perioder, hvor du har eksamener mv.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads i centrum af København med gode kollegaer, frokostordning, fleksible arbejdstider massageordning, yoga m.m. Du får nye kollegaer, som sætter det sociale højt, og der arrangeres løbende forskellige personalearrangementer.

DEG ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen. Løn forhandles efter kvalifikationer. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Stine Sund Hald på tlf. 28 89 06 02. Send os en motiveret ansøgning og et CV på info@deg.dk senest den 1. september 2022. Mærk ansøgningen: Student til klimaprojekt i DEG

Om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

DEG er en interesseorganisation, hvis hovedfokus er at sikre bedst mulige rammer for, at erhvervsskoler over hele landet kan levere kvalitetsuddannelser. DEG er en central spiller på ungdomsuddannelses- samt voksen- og efteruddannelsesområdet og fungerer som omdrejningspunkt for medlemskredsen ift. den politiske interessevaretagelse for erhvervsskolesektoren. DEG har 72 medlemsskoler, der udbyder eud, hhx, htx, stx, og VEU. Læs mere om vores arbejde her.