Voksne elever på værksted

Konsulent med passion for uddannelse

Personale

Vil du være med til at sikre, at landets erhvervsskoler har de bedste rammer for at tilbyde voksen og efteruddannelse? Og er du drevet af at sikre rammerne, så flest får mulighed for at dygtiggøre sig? Så er du måske Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers nye rådgivningskonsulent med fokus på VEU-området.

Vi er et sekretariat placeret lige bag Christiansborg med masser af forskellighed og ikke mindst et sted med mulighed for, at du kan udvikle dig og sætte dit præg på en af de vigtigste politiske dagsordner lige nu: Hvordan sikrer vi nok kvalificeret ufaglært og faglært arbejdskraft til fremtidens arbejdsmarked?

VEU-området er komplekst, men ikke mindst meget vigtigt og i høj kurs lige nu. Vi kommer til at mangle faglærte og vi står over for store omstillings- og rekrutteringsudfordringer i forhold til den grønne omstilling. Her er videre- og efteruddannelse en del af svaret.

Motiveres du af at finde løsninger, hvor veje ellers synes lukkede? Har du flair for at samarbejde på tværs af organisationer, og har du en særlig evne til at være det kit, der binder det hele sammen, så vil du helt sikkert stortrives hos os, hvor rammerne er vidde, arbejdsopgaverne alsidige og ansvaret er stort.

Arbejdet byder blandt andet på politisk interessevaretagelse, udvalgs- og netværksbetjening, høringssvar og alt derimellem. Sammen med vores andre konsulenter bliver du en del af et rådgivningsteam og skal være med til at bygge bro mellem skoler, ministerium og andre interessenter. Hvordan sørger vi for eksempel for, at skolerne og virksomheder samarbejder bedst muligt? Du vil blive direkte sparringspart til ledelsen i sekretariatet.   

Arbejdet kræver, at du ved, hvordan voksen- og efteruddannelsessystemet er skruet sammen, og hvordan erhvervsskolerne er organiseret.

Hvem er du?

  • Du har viden om lovgrundlag og enten erfaring med eller lyst til at sætte sig ind i veu-området.
  • Du er glad for at samarbejde på tværs og ser muligheder, hvor de fleste andre ser udfordringer.  
  • Du er struktureret, går analytisk til værks og er god til at prioritere.
  • Du er udadvendt og ønsker at inddrage DEG’s medlemsskoler i politiske løsningsforslag.
  • Du er initiativrig og løsningsorienteret og har let ved at inddrage relevante interessenter
  • Du er god til at møde (alle slags) mennesker, og det er en fordel for dig, hvis du kan grine meget – både af dig selv og af dårlige jokes.

Stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer uden øvre arbejdstid, men med stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, så længe de ønskede resultater leveres. Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister. Du kan altid regne med en hjælpende hånd fra dine kommende kollegaer, som vægter samarbejde højt. I DEG har vi et socialudvalg, der arrangerer hyggeligt aktiviteter, derudover holder vi sommerfest og julefrokost. Vi har desuden massageordning, yogahold, kantine, frugt og kaffe i litervis på et dejligt kontor i centrum af København.

I DEG ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og et CV på info@deg.dk senest tirsdag 27. september 2022. Mærk ansøgningen: Rådgivningskonsulent.

Vi forventer tiltrædelse 1. december 2022. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte direktør Jesper Nielsen på 24 65 92 78.

Om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

DEG er en interesseorganisation, hvis hovedfokus er at sikre bedst mulige rammer for, at erhvervsskoler over hele landet kan levere kvalitetsuddannelser. DEG er en central spiller på ungdomsuddannelses- samt voksen- og efteruddannelsesområdet og fungerer som omdrejningspunkt for medlemskredsen ift. den politiske interessevaretagelse for erhvervsskolesektoren. DEG har 72 medlemsskoler, der udbyder eud, eux, hhx, htx, stx og VEU. Sekretariatets konsulenter arbejder i tre teams - public affairs, rådgivning og analyse. De tre teams arbejder tæt sammen om de fem hovedindsatsområder, som Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har vedtaget skal sætte retningen for arbejdet i foreningen i de kommende år. Du kan læse mere om os på deg.dk.

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78